O Promanus

PROMANUS fizioterapija za ženske je praksa v zasebni lasti, katere namen je zagotoviti edinstveno in kakovostno zdravstveno oskrbo vsem ženskam.

 

Ne glede na to, ali potrebujete pomoč pri nosečnostnih bolečinah, bolečinah v križu, šibkosti medeničnega dna, vrnitvi k vadbi ali spolni disfunkciji, bodo za vas poskrbeli usposobljeni fizioterapevti za prepoznavanje in zdravljenje osnovnega vzroka težave in vseh motenj, značilnih za žensko v vseh njenih življenjskih obdobjih.

DSC_1664.jpg

pomagamo?

Kako vam lahko

DSC_0386.jpg

NOSEČNOST

TERAPIJE
DSC_1390.jpg

POSTNATALNO OBDOBJE

MASAŽE
DSC_0126-Edit (1).jpg

FIZIOTERAPIJA ZA ŽENSKE

TEČAJI

Breathing Meditation

MASAŽE IN TEČAJI

VADBE

DSC_0848.jpg

Zakaj izbrati

Promanus?

Področja našega delovanja so preventiva in zdravljenje mišično-skeletnih disfunkcij po porodu, nosečnost, disfunkcija medeničnega dna, kronična medenična bolečina, urinska inkontinenca, prolaps organov, korekcija telesne drže, adolescenca, zdravje kosti in osteoporoza, zdravje dojk, drugih mišično skeletnih stanj in zdravja kardiovaskularnega sistema, obravnava limfedema, fibromialgija, menopavza, motnje hranjenja ter poudarek na zdrave staranju.

Na žalost je še vedno premalo žensk ozaveščenih, na koga se obrniti po pomoč ob tovrstnih težavah.

Tu smo za vas, da vam pomagamo na vsakem koraku do boljšega počutja.

DSC_0262-Edit.jpg

IME PRIIMEK

“Opis zakaj je zadovoljna s Promanus, kako si ji pomagala ter zakaj priporoča Promanus terapije tudi drugim.”

Zadvoljne stranke

DSC_0386.jpg
DSC_1487.jpg

ekipa

Nasa

v

Imamo usposobljene fizioterapevte za prepoznavanje & zdravljenje osnovnega vzroka težave ter vseh motenj, ki vplivajo na medenico in medenično dno ter obravnava mnogih bolezenskih stanj, značilnih za žensko v vseh njenih življenjskih obdobjih.

SLEDI NAM @PROMANUS.SI