Promanus

PROMANUS fizioterapija za ženske, ustanovljeno leta 2012 v Ljubljani, je edinstvena manualno - fizioterapevtska storitev s specialnimi znanji za zdravje za ženske. Specifična celostna obravnava žensk vključuje ocenjevanje, zdravljenje in vzgojo ter se osredotoča na pomoč in podporo ženskemu telesu v različnih življenjskih obdobjih. Metode, ki jih uporabljamo pri obravnavi žensk izhajajo iz fizioterapije, Biodinamične kraniosakralne osteopatije, manualne terapije, nevro - refleksoterapije  in alternativne medicine. Da bi zagotovili največjo skrbnost in pozornost tesno sodelujemo z ostalimi strokovnjaki s tega področja, splošnimi zdravniki, ginekologi.

Predstavljamo

DSC_0953.jpg

Zakaj Promanus in kaj vam zagotavljamo?

PROMANUS fizioterapija za ženske je praksa v zasebni lasti, katere namen je zagotoviti edinstveno in kakovostno zdravstveno oskrbo ženskam. Imamo usposobljene fizioterapevte za prepoznavanje in zdravljenje osnovnega vzroka težav in vseh motenj, ki vplivajo na medenico in medenično dno ter obravnavo mnogih bolezenskih stanj, značilnih za žensko v vseh njenih življenjskih obdobjih. 
 

Področja našega delovanja so preventiva in zdravljenje mišično-skeletnih disfunkcij po porodu, nosečnost, disfunkcija medeničnega dna, kronična medenična bolečina, urinska inkontinenca, prolaps organov, korekcija telesne drže, adolescenca, zdravje kosti in osteoporoza, zdravje dojk, drugih mišično skeletnih stanj in zdravja kardiovaskularnega sistema, obravnava limfedema, fibromialgija, menopavza, motnje hranjenja, zdravo staranje. Naš končni cilj je izboljšati fizično funkcijo, odnose in kakovost življenja ženske.
 

Na žalost je še vedno premalo žensk ozaveščenih, na koga se obrniti po pomoč ob tovrstnih težavah. Za nekatere je to tudi neprijetna tema, ki vzbudi v njih neprijetnost in sram. Zato upamo, da bodo naše informacije na strani koristne pri odgovarjanju na nekatera vprašanja o vašem telesu in vas tako opogumile, da nas pravočasno kontaktirate za preventivni posvet oz. za morebitno odpravljanje in lajšanje težav.

Favicon.png

čas zase

Vzemi si

Vedno postavi sebe na

prvo mesto

DSC_1487.jpg

ekipo

Spoznaj

Imamo usposobljene fizioterapevte za prepoznavanje in zdravljenje osnovnega vzroka težave in vseh motenj, ki vplivajo na medenico in medenično dno ter obravnava mnogih bolezenskih stanj, značilnih za žensko v vseh njenih življenjskih
obdobjih.