top of page

Promanus

PROMANUS fizioterapija za njo - smo butična fizioterapevtska ambulanta, ustanovljena leta 2012 v Ljubljani, specializirana za zdravje žensk ter biodinamično kraniosakralno terapijo. Za naše pacientke poskrbimo celostno, pri čemer vseskozi stremimo k najvišjemu standardu manualno - fizioterapevtskih storitev, katere temeljijo na sodobnih prijemih in najnovejših svetovnih smernicah, ki dokazujejo, da lahko specializirana manualna fizioterapija za zdravje žensk ublaži in v mnogih primerih pozdravi posamezne simptome in disfunkcije skozi različna življenjska obdobja.

Predstavljamo

LiparDesignPhotography-01041.jpg

Smo usposobljeni fizioterapevti za celostno obravnavo žensk v vseh življenjskih obdobjih. Poleg prepoznavanja in zdravljenja osnovnega vzroka težav se posvečamo tudi obravnavi motenj, ki vplivajo na medenico in medenično dno. Naša osnovna naloga je izboljšati kakovost življenja žensk ter prispevati k njihovemu psihofizičnemu počutju.

Celostna obravnava vključuje ocenjevanje, zdravljenje in vzgojo ter se osredotoča na pomoč in podporo ženskemu telesu v različnih življenjskih obdobjih. Metode, ki jih uporabljamo pri obravnavi žensk izhajajo iz fizioterapije, Biodinamične kraniosakralne osteopatije, manualne terapije, nevro - refleksoterapije  in alternativne medicine - Reiki. Da bi zagotovili največjo skrbnost in pozornost tesno sodelujemo z ostalimi strokovnjaki s tega področja, splošnimi zdravniki, ginekologi.

Zakaj Promanus in kaj vam zagotavljamo?

PROMANUS fizioterapija za njo, butična fizioterapevtska ambulanta, katere namen je zagotoviti edinstveno in kakovostno zdravstveno oskrbo vsem ženskam in otrokom skozi vsa življenjska obdobja.

Naša skrb je osredotočiti se na celostno zdravje in dobro počutje, tako telesno kot čustveno vsake posamezne ženske. Promanus fizioterapija lahko ženskam pomaga pri različnih telesnih težavah, povezanih z nosečnostjo, porodom, menopavzo, telesno držo in drugimi mišično-skeletnimi stanji, kar lahko vpliva tudi na njihovo čustveno stanje. Z izboljšanjem telesnega zdravja lahko prispevamo k boljšemu počutju in kakovosti življenja ter k večji samozavesti in notranjemu zadovoljstvu žensk.

Na žalost je še vedno premalo žensk ozaveščenih, na koga se obrniti po pomoč ob tovrstnih težavah. Za nekatere je to tudi neprijetna tema, ki vzbudi v njih neprijetnost in sram. Zato upamo, da bodo naše informacije na strani koristne pri odgovarjanju na nekatera vprašanja o vašem telesu in vas tako opogumile, da nas pravočasno kontaktirate za preventivni posvet oz. za morebitno odpravljanje in lajšanje težav.

Favicon.png

moč in samozavest

Najdi

Vedno postavi sebe na

prvo mesto

ekipo

Spoznaj

Imamo usposobljene fizioterapevte za prepoznavanje in zdravljenje osnovnega vzroka težave in vseh motenj, ki vplivajo na medenico in medenično dno ter obravnava mnogih bolezenskih stanj, značilnih za žensko v vseh njenih življenjskih
obdobjih.

IMG_8269_edited.jpg
bottom of page