Promanus

PROMANUS fizioterapija za njo - smo butična fizioterapevtska ambulanta, ustanovljeno leta 2012 v Ljubljani, specializirana za zdravje žensk ter biodinamično kraniosakralno terapijo. Za naše pacientke poskrbimo celostno, pri čemer vseskozi stremimo k najvišjemu standardu manualno - fizioterapevtskih storitev, katere temeljijo na sodobnih prijemih in najnovejših svetovnih smernicah, ki dokazujejo, da lahko specializirana manualna fizioterapija za zdravje žensk ublaži in v mnogih primerih pozdravi posamezne simptome in disfunkcije skozi različna življenjska obdobja.

Predstavljamo

DSC_0953.jpg

Ne glede na to, ali potrebujete pomoč pri lajšanju nelagodja ter bolečin med nosečnostjo, po porodu, bolečinah v križu, šibkosti medeničnega dna, vrnitvi k vadbi ali spolni disfunkciji, bomo za vas poskrbeli usposobljeni fizioterapevti za prepoznavanje in zdravljenje osnovnega vzroka težav in vseh motenj, ki vplivajo na medenico in medenično dno. Naš končni cilj je izboljšati vašo psiho-fizično počutje, odnose in kakovost življenja na splošno.

Celostna obravnava vključuje ocenjevanje, zdravljenje in vzgojo ter se osredotoča na pomoč in podporo ženskemu telesu v različnih življenjskih obdobjih. Metode, ki jih uporabljamo pri obravnavi žensk izhajajo iz fizioterapije, Biodinamične kraniosakralne osteopatije, manualne terapije, nevro - refleksoterapije  in alternativne medicine - Reiki. Da bi zagotovili največjo skrbnost in pozornost tesno sodelujemo z ostalimi strokovnjaki s tega področja, splošnimi zdravniki, ginekologi.

Zakaj Promanus in kaj vam zagotavljamo?

PROMANUS fizioterapija za njo, butična fizioterapevtska ambulanta, katere namen je zagotoviti edinstveno in kakovostno zdravstveno oskrbo vsem ženskam in otrokom skozi vsa življenjska obdobja.

Področja našega delovanja so preventiva in zdravljenje mišično-skeletnih disfunkcij po porodu, nosečnost, disfunkcija medeničnega dna, kronična medenična bolečina, diastaza rectus abdominis (DRA), urinska inkontinenca, prolaps organov, korekcija telesne drže, adolescenca, zdravje kosti in osteoporoza, zdravje dojk, drugih mišično skeletnih stanj in zdravja kardiovaskularnega sistema, obravnava limfedema, fibromialgija, menopavza, motnje hranjenja, zdravo staranje, post covidna rehabilitacija ter razvoj otrok skozi različna obdobja.

 

Naš končni cilj je izboljšati psihofizično počutje posameznika ter kakovost življenja nasploh.

Na žalost je še vedno premalo žensk ozaveščenih, na koga se obrniti po pomoč ob tovrstnih težavah. Za nekatere je to tudi neprijetna tema, ki vzbudi v njih neprijetnost in sram. Zato upamo, da bodo naše informacije na strani koristne pri odgovarjanju na nekatera vprašanja o vašem telesu in vas tako opogumile, da nas pravočasno kontaktirate za preventivni posvet oz. za morebitno odpravljanje in lajšanje težav.

Favicon.png

čas zase

Vzemi si

Vedno postavi sebe na

prvo mesto

DSC_1487.jpg

ekipo

Spoznaj

Imamo usposobljene fizioterapevte za prepoznavanje in zdravljenje osnovnega vzroka težave in vseh motenj, ki vplivajo na medenico in medenično dno ter obravnava mnogih bolezenskih stanj, značilnih za žensko v vseh njenih življenjskih
obdobjih.

IMG_8269_edited.jpg